Papillon Spa Centar

Vaše mesto za opuštanje i regeneraciju

Osećate li se umorno, pod stresom ili patite od hroničnih bolova? Akupunktura je rešenje koje Vam može pomoći da povratite ravnotežu i poboljšate svoje zdravlje. Naš akupunkturolog, doktor medicine, pruža Vam personalizovanu terapiju koja se fokusira na vaše specifične potrebe.

Akupunktura je drevna kineska terapija koja koristi ubadanje tankih iglica na određenim tačkama tela kako bi se stimulisao protok energije i pokrenuo proces samoregulacije i samoizlečenja tela. Pažljivo ćemo proceniti vaše stanje i primeniti pravilne tehnike akupunkture kako bi se osiguralo maksimalno olakšanje.

Bilo da se borite sa migrenama, nesanicom, alergijama, bolovima koštano-zglobnog sistema, bolovima u leđima ili problemima sa varenjem i viškom kilograma, akupunktura može biti efikasan način da se rešite ovih tegoba. Osim toga, akupunktura se takođe koristi za smanjenje stresa, poboljšanje cirkulacije i jačanje imunog sistema.

Opremljena pouzadnom opremom i sredstvima i pružamo Vam udobno i bezbedno okruženje za terapiju. Naš akupunkturolog je sertifikovan i neprestano se usavršava kako bi Vam pružio najbolju moguću negu.

Neka akupunktura postane deo vaše rutine za očuvanje zdravlja. Posetite nas i osetite blagodeti ove tradicionalne terapije. Zakažite svoj termin već danas i krenite na put ka boljem zdravlju i blagostanju. Vaše telo će vam biti zahvalno.

Kompletan spa & velnes ugođaj

Bazen 20 x 7m

Finska i bio sauna

Tepidarijumi

Parno kupatilo

Jacuzzi

Pitanja i odgovori

Često Postavljena Pitanja

Spremili smo odgovore na naka od najčešćih pitanja u vezi akupunkture.

Za sve ostale detaljnije informacije, naš tim Vam stoji na usluzi.

U ogromnom broju slučajeva – NE. Ponekad se prilikom aplikacije igle može osetiti nešro malo više od osećaja pritiska, a bol izuzetno retko. Uglavnom klijenti opisuju osećaj nakon aplikacije iglice kao prijatno peckanje. Ne zaboravite da su akupunkturne iglice tanke poput dlake kose. Takođe, iglice su sterilne i koriste se jednokratno.

Tretman akupunkture traje prosečno 20 minuta dnevno. Kod nekih akutnih bolnih stanja (kao što je na primer bol donjeg dela leđa) tretman može trajati oko 30 minuta.
Imajte u vidu da je za osetno poboljšanje potrebno 8-12 tretmana, svakog ili svakog drugog dana. I da takvu seansu treba ponoviti i nakon dve nedelje, kako bi rezultati bili još još bolji i dugotrajniji.

Terapijski pristup je individualan. Prosečno se po tretmanu koristi do 10 iglica. I nemojte biti zavedeni mišlju da „što se više iglica iskoristi – efekat će biti bolji“!
Stari kineski učitelji su težili tome da se što veći broj simptoma otkloni samo postavljenjem – jedne jedine iglice.
Ono što je bitno jeste da će se trerman prilagoditi Vama i Vašim potrebama, jer svaki klijent je poseban.

Poboljšanje možete očekivati već i nakon prvog tretmana. Ali imajte u vidu da, kako Vam bolest nije nastala preko noći, neće ni nestati preko noći. Dajte svom organizmu vremena, a akupunktura će pomoći organizmu da se izbori.

Papillon spa centar se nalazi na opštini Voždovac, u naselju Vojvoda Vlahović. Možete kliknuti na sledeći link kako biste videli tačnije detalje na mapi.

Vojvode Vlahovica 43i, BG